Met trampolinespringen kun je je hele lichaam trainen, zonder dat er extra druk is op de spieren, pezen en gewrichten. Springen op een trampoline van hoogwaardig kwaliteit zoals een BERG trampoline, is voor jong en oud een gezonde manier van bewegen. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking of mensen die aan het revalideren zijn kan trampolinespringen enorm veel betekenen voor de gezondheid. Elk deel van het lichaam wordt blootgesteld aan de nodige prikkels waardoor lichaamscellen sterker kunnen worden.

Topkwaliteit en veilige trampolines van BERG

Er zijn diverse soorten trampolines met bijhorende accessoires, maar er is veel verschil in kwaliteit en veiligheid tussen de soorten trampolines. Alle soorten trampolines van BERG zijn verzekerd van topkwaliteit, waar de veiligheid voorop staat. BERG trampolines hebben diverse soorten uitvoeringen en het verschil zit in de veren, beschermrand, materiaal- en constructie van het frame en het springcomfort. De materialen van BERG trampolines en de accessoires worden met zorg gekozen en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Ze voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen.

Kwaliteit

Met de aanschaf van een BERG trampoline heb je jarenlang plezier. Het is voor speel, maar ook voor professioneel gebruik, een goede manier om af te vallen en je conditie op peil te houden. Doordat alle veren in de trampoline worden gebruikt, omdat ze met een roestwerende zinklaag zijn afgewerkt, is het springcomfort optimaal.

Veiligheid

Alle BERG trampolines zijn voorzien van een frame van meerdere sterke verbindingspinnen, wat alle losse onderdelen met elkaar verbindt, en zijn voorzien van een afdekrand die de veren en het frame goed beschermen. BERG trampolines adviseert ook een veiligheidsnet aan te schaffen, wat de veiligheid van het springen verhoogt.

Onderhoud van een BERG trampoline

Met een doek en koud water maak je eenvoudig het springdoek en afdekrand schoon en met een beschermhoes over de trampoline kan je de trampoline drooghouden en voorkomen dat hij te vies wordt. Met het goed onderhouden van je BERG trampoline heb je een duurzaam product in huis.

Een paar extra veiligheidstips

Het is niet aan te raden om op een natte trampoline te springen, want je kan dan uitglijden en vallen. Met sokken of blote voeten springen is toch wel het veiligst en daardoor beschadig je ook het springdoek niet. Laat kinderen altijd springen onder toezicht van volwassenen. Vervang defecte of versleten onderdelen en controleer de trampoline regelmatig hierop.