Bij Bengshop moet u zijn voor een groot aanbod aan (verwarmings)producten. Onze winkel specialiseert zich vooral op verwarmingen en we hebben een groot assortiment van vooraanstaande merken zoals Vaillant, Honeywell, Radson, Jaga en Zehnder. Dankzij ons grote assortiment zit u er het gehele jaar heerlijk warm bij. Voor installatie of montage van de verschillende verwarmingen, boilers en ketels kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u altijd graag willen helpen met deskundig advies. Liever zelf uw nieuwe verwarming installeren? Bekijk dan eens alle gereedschappen en materialen die de Bengshop aanbiedt!

Radson radiatoren

Als u op zoek bent naar een nieuwe radiator, bekijk dan eens de radiatoren van Radson! Kiest u voor Radson dan kiest u voor innovatie, comfortabele verwarming! Ze bieden verschillende soorten radiatoren aan zoals paneelradiatoren, kolomradiatoren, plintradiatoren etc. Noem het maar op en het zit vrijwel altijd in het assortiment!
Radson heeft een revolutionaire manier ontwikkeld om hoge warmte-afgifte en snelle opwarming te kunnen garanderen. Dit gebeurd dankzij het ‘2 op 1’ principe waardoor er twee convectielamellen op één enkel verwarmingskanaal wordt gemonteerd.

Radson staat vooral bekend om zijn prachtige designradiatoren die verkrijgbaar zijn in meer dan 200 kleurmogelijkheden. Verder biedt Radson een garantie van 10 jaar op haar volledige assortiment radiatoren én vloerverwarming!