De huizenmarkt trekt enorm aan, wat leuke kansen bied om een nieuw huis te kopen. Als je een van de gelukkigen bent die een nieuw huis heeft gekocht, kom je voor een zware taak te staan. Hoe ga je je huis inrichten en hoe stijl je dat vervolgens af? Hieronder vind je een paar leuke en originele ideeën om je huis helemaal af te maken.

Wijnpaal

Als je een fan bent van een lekker wijntje en je hebt wat ruimte over in de keuken, dan is een wijnpaal perfect voor jou. Een wijnpaal is een echte eye catcher en als je hem van de grond tot aan je plafond plaatst, kan je er heel wat wijn in kwijt.

Kristallen whiskey set op dienblad

Whiskey is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen, waardoor je steeds meer whiskey glazen sets online ziet komen. De verschillende kristallen whiskey glazen met bijpassende karaffen zijn een prachtige aanwinst voor in je woonkamer, kantoor of in de keuken. Als je de complete set op een mooi stenen dienblad zet maak je er een mooi geheel van. Je kunt de whiskey glazen natuurlijk ook gebruiken voor cocktails of andere mixdrankjes.

Kooilampen

Als je een leuke industriële draai aan je interieur wilt geven is een kooilamp een goede optie. Tegenwoordig zijn ze van de stal en werkplaatsen naar woningen verplaatst. Na een goede opfrisbeurt is het een design wat je als eye catcher op kunt hangen of juist op een subtiele plek.

Wereldbol

De wereldbol is een uniek item om een saai hoekje of een lege plek op de plank op te vullen. Er zijn tegenwoordig meerdere varianten wereldbollen te krijgen. Dus als je een modern interieur hebt kan je een wereldbol kopen die bijvoorbeeld is afgewerkt met RVS. Heb je een industrieel interieur, dan kan je er juist een antieke wereldbol bij plaatsen.