Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van een tuinkachel. Op die manier kun je ’s avonds langer buiten blijven zitten en geniet je toch van de warmte van de kachel. Tuinkachelgigant beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten tuinkachels in allerlei mogelijke formaten en varianten. Daarnaast biedt Tuinkachelgigant een tuinkachel voor ieder budget. De Maca Groot is dan ook de ideale tuinkachel als je op zoek bent naar een luxe design tuinkachel.

Luxe design

De Maca Groot beschikt over een zeer luxe design en de tuinkachel kenmerkt zich dan ook door zijn unieke vorm. Daarnaast is de tuinkachel ook vrij hoog, namelijk 185 centimeter. De breedte van de Maca Groot is 84 centimeter en de diepte telt 62 centimeter. Door de hoogte van de tuinkachel komt de rook van het vuur pas ver boven je terras naar buiten. Zo zit je niet midden in de rook en kun je ongestoord genieten van de warmte en het vuur.

Handige extra’s

De Maca Groot tuinkachel beschikt over vier wielen onder de kachel. Mede hierdoor is de tuinkachel zeer mobiel en kun je de Maca Groot eenvoudig verplaatsen in je tuin. Dit zorgt er voor dat je de ultieme plaats kunt vinden voor een zo groot mogelijk warmtebereik. Door het gewicht van 59 kilo van de tuinkachel kun je deze gemakkelijk verplaatsen en is de Maca Groot zeer mobiel te noemen.

Groot warmtebereik

Door de unieke vorm en het luxe design van de Maca Groot tuinkachel geniet je bij deze tuinkachel van een zeer groot warmtebereik. Hierdoor kun je ook met een groot gezelschap genieten van de warmte die deze tuinkachel afgeeft. Daarnaast heb je ook een mooi en vrij zicht op het vuur, wat natuurlijk zorgt voor extra sfeer. Doordat er niets voor de haard zit vergroot dit ook nog eens het warmtebereik van de Maca Groot.