Klussen en verbouwen. Even flink aanpakken en dan genieten van een compleet vernieuwd optrekje! Maar om er zo snel mogelijk van te genieten, moet dit proces wel zo efficiënt mogelijk verlopen. Daarom moet je altijd voldoende ruimte hebben om in te werken.

Gelukkig kun je vertrouwen op de services van Regiocontainer! Onze chauffeurs leveren specifieke en betrouwbare afvalbakken door heel Nederland. Je kunt hierin eenvoudig afval opslaan, of het nu gaat om hout, puin of andere soorten puin die vrijkomen bij een verbouwing of sloopwerkzaamheden. Bovendien heb je de keuze uit bakken van vele verschillende formaten, van 3 m³ tot wel 40 m³! Zo kun je de inhoud van je container eenvoudig aanpassen op de omvang van je klus!

Heb je de bak snel nodig? Vandaag reserveren is morgen ontvangen. Of is dat nog niet vlug genoeg? Bestel dan snel met Regiocontainer en krijg je container vandaag nog geleverd, ook op zaterdag!

Alleen niet op zondag. Denk aan het eerste woord uit de titel van dit artikel.

Welke container?

Dat hangt helemaal van jou af. Van welke soort afval wil je af? Voor iedere bak gelden weer specifieke regels als je kiest voor een afvalcontainer huren bij Regiocontainer. Op onze uitgebreide website staat heel duidelijk aangegeven welke afvalsoorten er wel en niet in een bepaalde container gedeponeerd mogen worden. Zo kies je eenvoudig de bak die het beste bij jouw klus past.

Bovendien ben je door een blik te werpen op onze webpagina al een heel stuk wijzer als je naar onze prijzen kijkt. Deze zijn namelijk all-in! De prijs per container – soort en formaat – geldt voor zes weken huur, 21% btw, milieubelasting, halen en brengen én tussentijdse lediging. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je meteen waar je aan toe bent.

Oh, en ook voor het ophalen en verwerken van je afval brengen wij géén extra kosten in rekening. Ja, dat lees je goed; het verwerken van je afval doen wij voor je!