Niets zo vervelend om lang te wachten op materialen tijdens een verbouwing. Toelevering Online vond dat daar verandering in moest komen en heeft een nieuw concept op de markt gebracht. Een slimme online tool maakt het mogelijk om eenvoudig maatwerk kozijnen te bestellen en deze binnen vijf werkdagen op locatie te laten bezorgen.

Hoe werkt het?

Door online vier eenvoudige stappen te doorlopen, kun je als timmerman een bestelling plaatsen. De bestelde maatwerk kozijnen worden in de fabriek van Nijhuis Toelevering in Rijssen geproduceerd door een ervaren team. Binnen vijf werkdagen worden de producten geleverd op een locatie en tijdstip naar keuze. Die snelheid is uniek!

Gebaseerd op resultaten van een afstudeeronderzoek

Een Hbo-student heeft in zijn afstudeeronderzoek het interne proces onderzocht en het bestelproces van de doelgroep. Zijn resultaten waren zeer nuttig bij het ontwikkelen van de tool. Iemand die een woning gaat verbouwen of uitbouwen heeft vaak snel materialen nodig. Uit het afstudeeronderzoek bleek dat een timmerman vaak 6 tot 8 weken moet wachten voor hij zijn kozijn(en) geleverd krijgt, terwijl er in totaal slechts 3 uur aan een kozijn gewerkt is. De overige tijd staat het kozijn te drogen of te wachten. Er gaat dus veel tijd zitten in het offreren, tekeningen uitwerken en bevestigen van de bestelling. Dit werk doet de tool nu, en dus kan er veel sneller geleverd worden.

Meer informatie over simpel en snel kozijnen bestellen?

Door online vier eenvoudige stappen te doorlopen kun je een bestelling plaatsen. Wilt u meer informatie over de tool, het bestelproces of de materialen van de kozijnen? Kijk op www.toeleveringonline.nl en probeer het zelf! In het filmpje wordt het proces wat verduidelijkt. Nog meer informatie? Neem gerust contact op met Toelevering Online. Het team staat graag voor u klaar om u te helpen.