Verhuizen is een hele organisatie die goed moet verlopen. Het is mogelijk om uw verhuizing zelf te doen. Maar heeft u er al over nagedacht hoe de piano van de tweede verdieping verhuist moet worden! Om uw piano veilig te verhuizen is het slim om een studenten verhuisbedrijf in te schakelen. Zij hebben de juiste materialen en ervaring om uw piano te verhuizen. Om u iets meer te vertellen over het verhuizen van speciale objecten schreven wij dit artikel.

Veilig verhuizen

Als u van plan bent om te gaan verhuizen moet alles mee naar uw nieuwe woning. Zo moeten ook de grote en zware objecten verhuist worden hierbij kunt u denken aan een wasmachine of piano. Als u deze objecten vanaf de begane grond wil verhuizen gaat het een stuk makkelijker. De objecten moeten goed ingepakt worden zodat ze veilig met de verhuisauto vervoerd kunnen worden. Als u deze objecten op de tweede verdieping heeft staan wordt het een grotere klus. Bij de meeste woningen is het niet mogelijk om de objecten via de trap te verhuizen. Het studenten verhuisbedrijf bekijkt dan of het noodzakelijk is om een verhuislift te huren. Met een verhuislift kan je namelijk objecten via een raam verhuizen. Zo kan het object via het raam op het plateau van de verhuislift worden geplaats. Dit moet wel allemaal uiterst nauwkeurig gedaan worden om schade te voorkomen. De verhuislift kan ook gebruikt worden voor de verdere verhuizing.

Verhuizing voorbereiden

Om uw verhuizing goed voor te bereiden is het slim om de inboedel vast in te pakken. Je kan hiervoor bij de supermarkt bananendozen verzamelen. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om verhuisdozen te kopen. Voor al uw spullen zijn er speciale verhuisdozen.

  • Standaard verhuisdozen
  • Boekendozen
  • Gardrobedozen

Met deze verhuisdozen is het mogelijk om alles zorgvuldig in te pakken. Om breekbare spullen goed in te pakken kan je noppenfolie of serviespapier gebruiken. Deze artikelen kunt gemakkelijk via het internet bestellen. Als u wilt besparen op de verhuizing is het ook mogelijk om verhuisdozen te huren. Met deze dozen moet tijdens het verhuizen wel zorgvuldig mee worden omgegaan. De dozen kan je na de verhuizing weer terug brengen. Zorg ervoor dat je tijdens het inpakken gelijk op de doos vermeld wat erin zit. Zo is het tijdens de verhuizing veel overzichtelijker waar de dozen neergezet kunnen worden. Regel wat hulp van vrienden of familie om de verhuizing spoedig te laten verlopen.

Ontdek de mogelijkheden

Het kan gebeuren dat u met spoed moet verhuizen. Dit kan veroorzaakt worden door schade. Als er sprake is van een spoedverhuizing doen we er alles aan om dit goed te laten verlopen. De prijs van een spoedverhuizing kan wel erg verschillen met een normale verhuizing. Bent u benieuwd wat een student verhuisbedrijf voor uw spoedverhuizing kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Moet er een speciaal object verhuist worden, neem even contact op met een student verhuisbedrijf. We bespreken de mogelijkheden om uw speciaal object een veilige verhuizing te geven.

Bron: https://www.studentverhuisservice.nl/category/uitdagende-producten/