Vught – Het team van Uw-rollator heeft afgelopen tijd hard gewerkt aan de opening van een nieuwe Experience Winkel in de Noord-Brabantse stad Vught. Uw-rollator.nl – online de grootste rollatorwinkel was voorheen te vinden in de Gruyter fabriek te ’s-Hertogenbosch. Uw-rollator biedt nu de mogelijkheid om alle modellen die te vinden zijn in de webshop uit te proberen in de winkel. Hierdoor is de klant zowel online als offline geholpen aan een goed keuze. In de Experience Winkel staan meer dan 60 producten die zowel binnen als buiten uit te proberen zijn.

Welke rollator kiest u?

Welke rollator precies bij u past is een keuze om goed over na te denken. In veel huishoudens is er namelijk geen ruimte voor een binnen rollator. Wanneer er de overstap gemaakt wordt naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis voor ouderen of een andere woning, kan het dan ook erg slim zijn om hier alvorens rekening mee te houden. Wanneer uw interieur aangepast is aan de rollator weet u zeker dat u een goede keuze kunt maken.

In de Experience Winkel van Uw-rollator.nl kunt u dan ook alle modellen zowel binnen als buiten uitproberen. Gaat u voor een binnen rollator? Met deze rollator kunt u gemakkelijk in de winkel een aantal keren op en neer lopen. Bent u van plan een buiten rollator aan te schaffen? De productspecialist van Uw-rollator.nl zal u vriendelijk naar buiten begeleiden met de rollator. Hierdoor kunt u ook de rollator op een buitenterrein uittesten.

Parkeren voor de deur bij de Experience Winkel in  Baarzenstraat 21 in Vught

Alle voordelen van een webshop

Doordat Uw-rollator.nl nu gebruik maakt van zowel een offline als een online kanaal zijn hier veel voordelen aan verbonden. Alle klanten profiteren namelijk van dezelfde voordelen wanneer zij online een rollator bestellen of in de winkel iets kopen. Uw-rollator biedt daarnaast ook een extra ervaring die men op kan doen in de winkel. Dit maakt het mogelijk voor de klant om iets uit te proberen in de winkel en het vervolgens online te bestellen. Daarnaast biedt de webwinkel ook extra services zoals onderhoud en reparatie aan huis, de laagste prijsgarantie